top of page
Kontakt: +45 31 39 11 32​

"Det er vigtigere at  ville lytte og respondere, end  det er at have styr på krops sproget "

Pitch & Performance

"Alle kan finde en årsag til at kunne li' at være i fokus"
Hvad handler det om?

 

At influere andre handler om at kunne og ville lytte til sit publikum. Det handler om at være opmærksom, fleksibel, sikker, tydelig, varieret, ansvarlig, grounded – og ikke mindst handler det om at kunne lide at være på. Alt dette kan læres og mestres, uanset om du er leder, underviser, konsulent, specialist, eller har en anden funktion, hvor du har brug for at influere andre.

Åbent kursus - "Ud Over Scenekanten"

 

Din personlige gennemslagskraft og opmærksomhed er altafgørende, når du skal have et budskab ud over scenekanten. Når det mestres, er det en fornøjelse at se på og lytte til. På dette kursus vil du få en øget bevidsthed om, hvordan du skaber effektive indtryk, samtidigt med at du får værktøjer til at arbejde med dit nærvær, og din historie, opmærksomhed og troværdige kommunikation, både når det gælder en-til-en og en-til-mange. Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes behov og benytter metoder, øvelser og teknikker, som blandt andet bruges til træning af skuespillere. Du kommer til at arbejde med at øge din opmærksomhed, omkring den måde du påvirker dine omgivelser.              

Du vil gennem kurset give og modtage feedback, som du kan bruge til at identificere styrker og udviklingsområder, der kan omsættes til konkrete læringspunkter i din dagligdag. Der er forberedelse inden kurset og et maksimalt deltagerantal på 8 personer.

 

Her er hvad en af de tidligere deltagere siger:

"Jeg deltog i et af Frank Løfqvists kurser - Pitch & Performance. Og kan kun anbefale dette.

Min tilgang til kurset var at arbejde med min måde at præsentere oplæg og måden jeg formidler på.

Jeg har arbejdet med formidling i 10 år + og det slår mig hvor lidt man egentlig ved om sig selv i en oplægs situation. Man kan altid forbedre sig.

 

Det unikke ved Frank er at han formår først og fremmest at skabe rummet / sætte scenen. Han skaber tillid og er professionel.

Samtidigt formår Frank at ramme dig med en coachende tilgang skræddersyet præcis til dig og din udfordring eller den problemstilling du vil arbejde med.

I mit tilfælde handlede det om at virke mere autentisk som mig selv, mere nærværende og ægte. Frank spottede dette hurtigt og udfordrede mig på en konstruktiv og positiv måde.

Jeg har rykket mig, er opmærksom på at være mere tilstede og ”på” når jeg er ude.

Det er det Frank kan – Rykke dig, så du får dig selv med og fremstår stærk, personlig og professionel"

 

Janus Kleemann

Seniorkonsulent

ILTIHOUSE

Tilpasset workshop / kursus


Har I en gruppe, et lederteam eller et andet team, der har behov for træning i at få budskaber, eller måske ét bestemt budskab, ud over scenekanten? Så kan jeg tilbyde et skræddersyet forløb/workshop, hvor I får mulighed for at træne og skærpe netop de budskaber, I vil. Inden vil der være behov for en grundig afdækning af jeres konkrete behov. Der vil være enkel forberedelse inden afholdelsen af workshoppen. Indholdet kan kombineres med indholdet i kurset ”Fang dit publikum med storytelling”. 

Individuelt forløb

​Har du behov for sparring, input, feedback, coaching og inspiration omkring, hvordan dit udtryk efterlader indtryk hos andre, eventuelt fra en ”flue på væggen”, i forskellige live-situationer? Jeg har solid erfaring med individuelle forløb og enkeltstående møder. Ofte giver små justeringer store forandringer, og jeg har ofte oplevet, at de ting jeg observerer og giver feedback på, ikke tidligere har været sagt så direkte af andre.

bottom of page